Meld je aan en denk met ons mee tijdens het klantpanel op 10 juni

27 mei 2024

Nieuwsbericht

Onze missie is het creëren van woningen en leefomgevingen voor de gezondste generaties. Een plek waar je je thuis voelt. Daarom hechten we veel waarde aan jouw betrokkenheid bij de ontwikkeling van De Terpen. Omdat het project opnieuw vorm begint te krijgen, zijn we erg benieuwd naar jouw mening over de eerste schetsen. Wie weet wordt dit immers jouw toekomstige thuis! 


De koopsommen van de woningen starten circa vanaf €800.000,- v.o.n.

Verkaveling De Terpen
De architect heeft vijf verschillende voorstellen gemaakt voor de verkaveling van De Terpen. Woon je graag aan een doodlopend straatje, liever aan een hofje, of aan een collectieve binnentuin met de auto’s buiten het zicht? Belangrijke thema’s hierbij zijn veiligheid, ontmoeten, het stimuleren van gezond gedrag, duurzaamheid én het bevorderen van de biodiversiteit. Jouw feedback staat centraal in de ontwikkeling van De Terpen. 
 
Klantpanelavond maandag 10 juni
Je bent van harte welkom om met ons mee te denken op maandag 10 juni van 19.30-21.00 uur in het Infohuis op de hoek Milligerlaan/Kalandermolen in Stadshagen/Zwolle tegenover de parkeerplaats van de Milligerplas.  

Kom je ook?
Meld je dan aan via onze website en ontvang de uitnodiging zodat je je kan aanmelden voor het klantpanel van 10 juni 2024. 

Deel dit artikel: