Resultaten klantpanel, enquête en interviews

06 juli 2024

Nieuwsbericht

Aandacht voor jou als klant en jouw woonwensen. Dat bepaalt bij VanWonen het ontwikkelproces van De Terpen. Dit hebben we gedaan door verschillende schetsen voor te leggen, gerichte vragen te stellen en aandachtig te luisteren. 


Verkaveling 
De architect heeft vijf verschillende voorstellen gemaakt voor de verkaveling van De Terpen. Deze zijn voorgelegd aan de belangstellenden.
 
Resultaten klantpanel, enquête en interviews
Op 10 juni heeft een klantpanel plaatsgevonden. Vervolgens zijn er via een digitale enquête aanvullende vragen gesteld en zijn belangstellenden geïnterviewd. 

We zien en horen dat het ideale huis in De Terpen een eigen parkeerplaats heeft, energieneutraal is en onderhoudsvriendelijk. Gelegen is in een ruime, rustige wijk met uitzicht op het groen. En dat er interesse is in mee ontwerpen van het huis, duurzaamheid en men invloed wil hebben op de indeling en afwerking van de binnenkant van het huis. Tot slot gaat de voorkeur vooral uit naar een verkaveling met vrijstaande woningen of een verkaveling met een combinatie van vrijstaande woningen en tweekappers. 
Deze waardevolle input kunnen we goed gebruiken voor het vervolg van De Terpen. In een presentatie zijn de resultaten van het klantonderzoek uitgewerkt. Hier is goed te zien welke feedback er is ontvangen. Klik hieronder om de belangrijkste resultaten te lezen:  
 

RESULTATEN WOONWENSEN ENQUETE


Hoe nu verder?
Wij gaan de komende tijd in gesprek met de gemeente over de vervolgontwikkeling van het plan. Naar verwachting zal in september 2024 meer duidelijk worden over de vervolgstappen. Uiteraard houden we iedereen die is ingeschreven op de hoogte wanneer er nieuws is over de verdere uitwerking van dit prachtige plan. Nog niet aangemeld? Klik HIER zodat we ook jou op de hoogte kunnen houden.
 

Deel dit artikel: